Vuokraamme kioskin aina kokonaisiksi päiviksi.
Vuokra-aika on klo 10 – 23. Jos kioski vuokrataan useaksi päiväksi peräkkäin alkaa ensimmäisen päivän käyttöaika klo 10 ja viimeisen päivän lopetus on viimeistään klo 23. Klo 23 kioski pitää olla luovutuskunnossa. (kioski siivottu ja kaikki ovet lukittuna.)

Varaus ja käsittelymaksumaksu 150€ peritään jokaisesta vuokrauskerrasta. Maksimivuokraus aika kerrallaan on 7 päivää peräkkäin. Jos kioski halutaan vuokrata pidemmäksi ajaksi kerrallaan ota yhteyttä puhelimitse.

Myynnissä olevien tuotteiden rahastus tapahtuu Maako’s Oy:n sum up -kortinlukijalaitteen kautta. Kaikki myynnit käteisostosta korttiostoihin täytyy kirjata järjestelmään.

Sum up järjestelmän kautta myynnit voidaan kirjata sisään kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Sumup sovellukseen saa lisättyä tuotteet, ateria tarjouksia ja alv-kannat tuotteista.

Asiakas voi maksaa käteisellä, lähimaksulla, ja pankki -ja luottokortilla.

Käteis -ja vaihtokassan hoitaminen on vuokralaisen vastuulla. Sumup järjestelmän kokonaismyynnin perusteella vuokralaisen tilille siirretään pop up myynti 5 arkipäivän kuluessa, josta on vähennetty Maako’s Oy:n 17.5% osuus liikevaihdosta/myynnistä.

Vuokralainen ei saa itse tarjoilla alkoholijuomia asiakkaille kioskilla. Jos alkoholijuomia halutaan tarjota tämän täytyy tapahtua Maako’s Oyn kautta. Jos haluat tarjota alkoholia kioskilla voit palkata Maako’s Oyn työntekijän pop up päiviisi hoitamaan alkoholitarjoilun. Soita tai lähetä sähköpostia saadaksesi lisätietoa.

Jos tiloja ja välineitä ei ole puhdistettu tarpeeksi hyvin, lähetetään vuokraajalle lisälasku loppusiivoksesta. Tilojen täytyy olla yhtä siistit, kun ne olivat kioskivuokran alussa.

Varmista aina, että ohjeet kioskin laitteiston toiminnasta on luettu kunnolla ennen käyttöä!

Vuokralainen korvausvastuullinen hävinneestä tai rikkoutuneesta laitteesta, jos käyttö ei vastaa sille suunnattua alkuperäistä käyttötarkoitusta. Vuokralainen on vastuussa ilmoittaa aina ongelmatapauksissa.